Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete


1071 Budapest, Damjanich u. 41-43.
(postacím: 1476 Budapest, Pf. 78.)Kedves Tagtársunk!

 

Tájékoztatásul mellékelem Zászkaliczky Péter Dékán Úr levelét, amit a Kar munkatársainak írt! Továbbítom a MAGYE tagságának és kérem, aki teheti támogassa kolléganőnket, Horváthné Illés Barbarát az Őt ért nagy bajban, amint ez a levélből kiderül.

Megértésetekért köszönettel: Gereben Ferencné, a MAGYE elnöke

 


 

Kedves Kollégák!

 

Ahogy talán többen is értesültek/értesültetek róla, fontos szakmai partnerünk és gyakorlóintézményünk, a Csillagház EGYMI intézményvezetőjét, Horváthné Illés Barbarát súlyos baleset érte január 2-án. A baleset következtében a két gyermeket nevelő kolléganőnk bal lábszárát amputálni kellett, apósa pedig életét vesztette, amikor egy ittas vezető felhajtott a járdára és elütötte őket.

Illés Barbarát jelenleg a Baleseti Központban kezelik, majd remélhetőleg hamarosan megkezdheti hosszú ideig tartó rehabilitációját.

E folyamat támogatására, illetve a család segítésére (mozgáskorlátozott férjének jelenleg is segítségre van szüksége két gyermekük ellátásában) gyűjtést indított a tankerület, melyhez több iskola is csatlakozott már.

A támogatások pénzügyi koordinációját a Csillagház Alapítvány kuratóriuma vállalta magára. Kérem, lehetőségeihez mérten segítsen, aki tud és akar.

Csillagház Alapítvány
Adószám: 18512197-1-41
Képviselő: Esztergomi Anna (kuratóriumi elnök)
Számlaszám: CIB 10700392-68304713-51100005
Nyilvántartási szám: AM 3583

Átutalás esetén feltétlenül fel kell tüntetni, hogy a támogatást Horváthné Illés Barbara részére küldik!

 

Barátsággal, köszönettel: Zászkaliczky Péter