Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete


1071 Budapest, Damjanich u. 41-43.
(postacím: 1476 Budapest, Pf. 78.)38. Konferencia

 

 

A Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete - ezévben a Magyar Fonetikai Foniátriai és Logopédiai Társasággal közösen - 2010. június 24-26. között DEBRECENBEN rendezi a XXXVIII. Országos Szakmai Konferenciáját, amelynek kerettémája

„Hagyomány és megújulás a gyógypedagógiában, a fogyatékos személyek megsegítésében”

Bárczi Gusztáv születésének 120 éves évfordulója emlékére

 

Ezévi konferenciánkat a hazai gyógypedagógia jeles személyiségének nevét viselő debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (4024 Debrecen, Budai Ézsaiás u. 2.) szervezi Szabó Imre igazgató úr és munkatársai közreműködésével. Előre is köszönjük munkájukat.

Kérjük, gondosan olvassák el az előzetes tájékoztatót, megkönnyítve evvel a szervezők munkáját és az időbeni jelentkezést! A megnehezült gazdasági helyzetben ugyanis elsősorban a szálláskiadással foglalkozó szolgáltatók más elvárásokat támasztanak, mint ahogy ezt korábbi rendezvényeink esetében megszoktuk.

*****

Konferencia-ügyintézés: Almásiné Kaplonyi Ágnes
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. subject: magye
Tel/fax: 52-531-690, Tel: 52-349-064

Konferenciainformációt közlő honlapok: www.gyosze.hu
www.magye.1972-hu (honlap megújítás folyamatban)
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

*****

Új tudnivalók szállásfoglalásról:
 Az egyetemi és főiskolai kollégiumok csak akkor tudják garantálni a szálláshelyeket, ha ezt előre, hivatalosan – az igényelt szobák számának feltüntetésével – 2010. április 15-ig megrendeli a MAGYE. Ilyen körülmények között a szállásfoglalást csak azoknál tudják vállalni a szervezők, akik középiskolai kollégiumi körülményeket is elfogadnak. Ezeket az igényeket a résztvevőknek a KOLLÉGIUMI SZÁLLÁS-REGISZTRÁCIÓ postai vagy /letöltést követő/ elektronikus úton történő megküldésével a megadott határidőig jelezni kell! A regisztációhoz szükséges adatlapot lapszámunk MELLÉKLETében ill. a honlapokon találják meg, de ügyeljenek arra, hogy a kollégiumi regisztáció visszaküldése nem nélkülözi a véglegesítés alatt álló Jelentkezési lap továbbítását 2010. május 15-ig!

A szállodák nagy többsége csak személyre szóló vagy hivatalos szerv megrendelésére garantálják a szobafoglalást olyan módon, hogy szobafoglalási előleg befizetését – ez általában 30%-a a szállásdíjnak – kéri a megrendelőtől. Akik tehát ”minőségibb” ellátást szeretnének, maguk intézik szálláshelyük lefoglalását. Ehhez a GYOSZE honlapján, vagy a MAGYE honlapján megjelenítjük a kínálati listát, ezen kívül az internet nyújt segítséget az egyéni szállásfoglaláshoz.

A JELENTKEZÉSI LAP visszaküldésének határideje 2010. május 15.

A konferencia csütörtöki plenáris előadásairól, valamint a szombati nap szakmai tartalmáról a honlapok a tavasz folyamán tájékoztatást fognak nyújtani. Igen érdekes, tartalmas program ígérkezik, amely a gyakorlat, a tudomány, a szakemberképzés és az ellátás kérdéseit érintve hívja tagjainkat a közös gondolkodásra.
A péntek délelőtti szakosztályi ülések programját a szakosztályvezetők szervezik, előadási igényt náluk kell jelezni. A plenáris rendezvénynek a Kölcsey Művelődési Központ és a szakosztályi üléseknek a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola ad helyet. A plenáris rendezvény a harmadik napon a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat dísztermében lesz.

Kérjük előadóinkat, hogy előadásuk megírt változatát hozzák magukkal, hogy újraélesszük a konferencia-kiadványok régmúlt hagyományát. Ez a szándék a tavalyi évben sajnos nem realizálódott.


Gereben Ferencné dr.
A MAGYE főtitkára