MAGYE Online Műhelykonferencia: Gyógypedagógusképző Intézmények bemutatkozása a Gyógypedagógia Nemzetközi Napján

Üdvözöljük Önt a Gyógypedagógia Nemzetközi Napja alkalmából szervezett online eseményünkön, ahol Magyarország gyógypedagógusképző intézményei mutatkoznak be. Ezen a fontos nap kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmet a gyógypedagógia fontosságára és annak jelenlegi kihívásaira, valamint a jövőbeli lehetőségekre és megoldásokra.

Időpont: 2024. április 10., szerda, 13:00 – 16:00 Helyszín: Microsoft Teams

A konferencia során tíz magyarországi gyógypedagógusképző hely bemutatkozása mellett, egy kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül, ahol szakértőink megvitatják a gyógypedagógiai képzések jelenlegi kihívásait, és azokra a jövőben adható válaszokat. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy betekintést nyerjen a gyógypedagógiai oktatás legfrissebb trendjeibe, és megismerje azokat a változásokat, amelyek formálják a szakma jövőjét.

Szeretettel várjuk a gyógypedagógia iránt érdeklődő szakembereket, hallgatókat és minden érdeklődőt, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben az interaktív és informatív eseményben.

Kérjük, jegyezze fel naptárában a dátumot, és csatlakozzon hozzánk, hogy együtt ünnepeljük a gyógypedagógia fontosságát és eredményeit. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfawn0zhc3eZB5PR-1kB4p7BzQP4C-mweG_tdw8BCwRQ-0EUQ/viewform

Tags:

dátum

2024. ápr. 10.
Expired!

Idő

13:00 - 16:00

Helyszín

online

Helyszín 2

Teams
kategória

Szervező

Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete
Shopping Basket