IGhB felmérés a magyar gyógypedagógusok között (is)

Kedves Kollégák, 

szeretnénk kérni az együttműködéseteket és támogatásotokat, valamint körülbelül 10-15 percet az időtökből. Az IGhB, a Nemzetközi Gyógypedagógusok Egyesülete kérdőívet állított össze, és kérjük, hogy szíveskedjetek azt kitölteni. A kérdőív angol vagy német nyelven tölthető ki. 

Ezzel az alábbi áttekintést szeretnénk összeállítani: 

  • milyen tevékenységi területeken dolgoznak a gyógypedagógusok? 
  • Mely csoportokkal dolgoznak? – mennyire elégedettek? – mire van szükségük ahhoz, hogy még jobban tudjanak dolgozni? A cél az, hogy információkat szerezzünk a gyógypedagógusokról arról, hogyan érzékelik a gyógypedagógia szakma támogatottságát tagországainkban. Ez magában foglal kérdéseket a aktuális témákról, változási folyamatokról és a jövőbeli szakmai fejlődés szükségességének kérdéséről. Kérjük, válaszoljatok a következő kérdésekre lehetőleg röviden, akár kulcsszavakban is! Minden adatot anonim módon kezelünk, többszörös válaszok lehetségesek. A kérdőívet nem csak tagok tölthetik ki. Nagyon köszönjük a segítségeteket, és a legjobbakat kívánjuk az IGhB tagországok nevében. 

Az IGhB vezetősége 

Itt található a kérdőív linkje: https://app.edkimo.com/feedback/fummigudu  

Közvetlenül a linken keresztül be tudtok jelentkezni, és nem szükséges további eszközöket letöltenetek. A kérdőív kampányának vége: 2024. március 31.